Lønningslisten Outsourcing, Top 9 grunde

Ønsker du nogen af følgende?

 Får bedst i lønningssystem behandling for mindre.

 Aflede uønskede og uberettiget regeringsindblanding.

 Beskyttelse mod check svindel kunstnere der kunne/ville raid din bankkonto.

 Drage fordel af skattefradrag, som du ikke måske engang ved eksisterer.

 Opgradere privatlivets fred for dig og dine medarbejdere.

 Tager en ferie

 Kalder på lønningslisten skatteeksperter uden beregning.

 Sparer tid.

 Spare penge.

Et payroll-outsource selskab konstant opgradering og forbedring af deres evne til at yde den bedste service for dig. De opgraderer deres software og systemer på en regelmæssig basis. De er naturligvis nødt til at holde trit med ændringerne i lovgivningen i alle 15.000 plus beskatning af løn enheder som de sker. En lønningslisten outsourcing selskabet skal kunne udskrive alle opdaterede form efter behov eller de bliver nødt til at gøre det i hånden. Dette er en akkord, de ikke ønsker at gennemføre med mange klienter at fuldføre dem for.

Lejlighedsvis alle misser en indbetaling eller arkivering deadline, glemmer en form eller ellers gør en fejl, der resulterer i en straf, at du nødt til at tilbringe en stor gang løse og normalt ender med at betale straffen alligevel. Outsource lønningslisten selskaber høj grad minimere chancen for at din virksomhed skal betale nogen sanktioner eller interesse skyldes ubesvarede indskud, sent høvle, dårlig beregninger eller andre kontorpersonale og beregningsmæssige fejl af din lønskatter. Hvis en lønningslisten outsourcing selskabet gør en fejl, er de ansvarlige for forskning og omkostninger. De har meget mere praksis i at gøre denne form for arbejde og laver meget få fejl; ellers vil vare de ikke meget længe i branchen. En god outsource lønningslisten selskab skal deponere din lønskatter og fil alle din løn skat rapporter – til tiden, hver gang. Efter alt, behandler de ikke skatter for bare ét selskab; de arkivering for hundredvis af selskaber.

Når du bruger en lønningslisten selskab til at behandle din løn, reducere du antallet af Kontroller, at du skriver væsentligt. Dette ikke kun sænker din regnskabsmæssige omkostninger ved at reducere størrelsen og kompleksiteten af din bank forsoning; Det kan også reducere din bankgebyrer. Det reducerer den kontrol, der kan falde hænderne på check svig specialister. Check svig er den største dollar værdi kriminalitet i landet år efter år. Rapporten Nilson angiver, at markeringen svig overstiger $20 milliarder dollars om året og de amerikanske Bankers Association sagde for nylig at check svig tab vokser med 25% om året. Lønningslisten virksomheder leje specialister til at høre om at reducere svig. En god outsourcing firma bør kunne drøfte mange enheder, som de bruger til at beskytte sig selv og deres klienter mod svig.

Skattefradrag for medarbejderne: den føderale regering og mange lande har oprettet en lang række skattefradrag afhængigt af de medarbejdere, du leje. Dette kan variere fra et par hundrede til over $8,000.00 pr. medarbejder. I nærbutik branche er den gennemsnitlige landsdækkende at 20% af medarbejderne kvalificere sig til en eller flere af disse kreditter ved ansættelsen. Disse er normalt direkte kreditter, ikke fradrag, mod din føderale eller statslige skattebetalinger. Hvis du ikke benytter sig af dette skal du være. En kompetent lønningslisten outsource virksomhed bør være i stand til at sætte dig op i et par dage og få dig i gang i at modtage disse skattefordele. I skat kredit industrien skal du kun betale på succes. Hvis du ikke optjene credits skal du ikke betale. Normalt betaler du kun en del af de kreditter, du tjener, hvilket gør dette en fordi proposition, så længe du har en rentabel forretning i at bruge kreditterne.

Ved at outsource din løn med en papirløs lønsystem øge du dit privatliv umådeligt. De eneste foreliggende oplysninger er adgangskodebeskyttet i computeren. Hvis du har brug at udskrive noget, udskriver du kun hvad du har brug for og ødelægge det, når du er færdig. Ingen bunker af papir, stakke af bøger, og filer til uvelkomne øjne at lirke gennem. Ingen store stak af filer til at opretholde i regeringen, hvis de besluttede de ønsker at se på de sidste fire, fem eller hvad år af løn.

Teknologi gør nu lønningslisten lettere at komme ind. I de sidste par år har været perfektioneret internettet grænseflader. Disse lad du indtaste og gennemgå din løn fra enhver Internet forbinde computer rundt om i verden. Det er nu muligt at gennemgå, tweak og indsende din løn fra stranden på Hawaii eller noget andet sted! Tidsmålingen teknologi er i den samme eftersyn. Mange selskaber indsamle tid kun via elektronisk nu. Dette kan betyde en problemfri flytning af betalings oplysninger fra butikken til medarbejder bankkonto uden et stykke papir der genereres.

En virkelig professionel lønningslisten outsource udbyder vil have CPAs på personale, som du kan rådføre sig med. Når du har en kompleks eller unikke spørgsmål om løn ønskede ikke en kontorassistent du ønsker en professionel. Når IRS sender en meddelelse, du ikke ønsker at vide af din løn-udbyder til at tale med din CPA, hvis han var ajour på lønningslisten, ville han gøre om det. En CPA på en lønningslisten selskab beskæftiger sig med de skattemæssige aspekter af løn på daglig basis. Han skal kunne håndtere dine bekymringer og spørgsmål og hjælpe med at holde dig ude af problemer med IRS.

Der er mange andre spørgsmål, der kan påvirke din beslutning om at outsource løn, der kan drøftes med en lønningslisten udbyder. Spørg om direkte indbetaling, lagret værdi debet betale kort til den bankkonto, brugerdefineret rapportering for ledelsesformål, HR overholdelse spørgsmål, pay as you go arbejdere kompensation, levering omkostninger besparelser, at reducere arbejdsløsheden beskatning, barn støtte garnishments, cafeteria planer under afsnittet 125, 401 (k)’s og mere. Alle ovennævnte muligheder tilføje til store besparelse på din tid som en business manager og vil spare virksomheden en masse penge så godt.