Lær Sådan Fix din kredit & gældsproblemer – før du køber din næste hus!

De fleste mennesker tænker-fejlagtigt-at hvis du har problemer med kredit, du nødt til at vente syv år for dem at gå væk. Nå, det ikke er altid rigtigt.
Credit reparation kan hjælpe dig… Når du ved hvordan det skal gøres. Tid til at rydde op i din kredit og betale din gæld er lige nu, før du begynder på udkig efter huse og ansøger om realkreditlån. Rengøring din kredit og sænke din gæld vil hjælpe dig:
• få en bedre rente
• låne flere penge
• og spare masser af penge i interesse
Rydde op i din kredit rapport
Disse dage, er at få kredit let. Desværre, så er komme ind i gæld eller finansielle problemer.
Men bare fordi du har haft nogle problemer, penge betyder ikke, du ikke kan få et realkreditlån og købe et hus. Der er alle former for lån:
• lån for første gang homebuyers
• lån til folk med dårlig kredit
• lån til folk med perfekt kredit
• og lån til folk uden en masse penge for en udbetaling
Så, de fleste mennesker kan få et lån disse dage. Spørgsmålet er, hvor meget vil du betale i det lange løb for højere gebyrer og renter?
En masse mennesker tror, at hvis noget slemt går på din kredit rapport, at det skal blive der for 7 år eller længere. Men det er ikke altid tilfældet. Credit reparation kan arbejde, hvis du ved hvordan det skal gøres.
Og du kan gøre det selv.
For eksempel, jeg havde masser af gæld (fra en forretningsidé, der ikke virkede) og fik en masse dårlig kredit programoversigter samtidig at få mig ud af gælden.
Og inden for 6 måneder for at betale off min seneste kreditkort regningen (Husk, selv om du har nogle gæld, du kan stadig være i stand til at få et hus lån) jeg repareret min kredit til det punkt, at jeg fik både en billån og et realkreditlån. Endnu vigtigere, fik jeg de laveste mulige renter, som over livet af et 30-årigt lån kunne redde mig titusindvis af dollars!
Hvordan jeg reparere min kredit?
Jeg fik en kopi af alle mine kreditrapporter, og holdt skrive breve beder kredit-bureauer at fjerne den dårlige kredit.
Så kan det gøres. (Og jeg havde nogle temmelig dårlige ting på min kreditrapporter.) Det værste der kan ske er, at kredit-bureauer kan sige “nej” til din anmodning. Det bedste, der kan ske er at din kredit score vil forbedre, og du vil betale en lavere rente, få en større realkreditlån, eller begge dele!
Så hvordan kan du rydde op din kredit rapport?
Det første skridt er at få en kopi af din kredit rapport fra de 3 kredit-bureauer, der er anført nedenfor. Du kan have til at betale et par dollars, men det er det værd. Hvis du flyttede, skiftet job og havde andre personlige info ændringer for nylig, kan du sende det til kredit-bureauer, og anmode om en gratis kopi.
Bemærk: Du har nu ret til én gratis kredit rapport hvert år fra
Det næste skridt er at cirkel eller fremhæve dårlig kredit elementer og skrive et brev til hver kredit bureau bede dem om at fjerne punktet. Hvis du har en masse, fokusere på en eller to ad gangen.
Derefter vente en måned eller to, og bede om en anden et eller to elementer skal fjernes.
Det kan tage et par prøver.
Men hvis du holde forsøger, i sidste ende de fleste (eller alle) af emnerne vil blive fjernet.
I værste fald – selv hvis du kun får et par fjernet – det kan stadig forbedre din kredit score, reducere din rente og sænke din monthtly betaling!
Så giv ikke op.
Det kan tage lidt tid til at reparere din kredit – især hvis du har haft en hel del penge problemer. Men hver lille smule hjælper din kredit score, din rente og mængden af penge du kan få.
Derefter betale så meget gæld som muligt
Jeg ved, hvornår forbereder sig på at købe din nye hjem penge er rigtig stram. Men hvis du har nogen ekstra penge – nogen overhovedet-Prøv at betale så meget gæld som muligt. Dette vil hjælpe dig:
• Være mere tilbøjelige til at blive godkendt til et realkreditlån
• Være i stand til at låne flere penge
• Have en (eller flere) mindre bill at bekymre sig om, når du begynder at skulle betale en pant hver måned.
Hvis du ikke kan betale din gæld, kan du overveje at vente før du køber dit nye hjem. Eller kig ind i en gæld reduktion program, der kan hjælpe dig med at komme ud af gæld hurtigere.
Der er ingen regler, der siger du ikke har nogle gæld og stadig købe et hus!
Men tænke meget grundigt over din økonomiske situation. Og prøv at betale så meget gæld som muligt før de køber et hus. Der er nok at bekymre sig om som en ny boligejer, uden at skulle bekymre dig om at betale dit kreditkort regninger.
I det mindste, hvis du har nogen gæld, gør sikker på du kan komfortabelt råd til at betale dit kreditkort regninger samt dit realkreditlån, før at komme i gang!