Engros Myte: Skal jeg have en forretning licens eller skat ID?

En af de myter, der stadig hersker i engros-forretning er forretning licens og skat I.D behovet for at opnå engros succes. Det er en stor fejl at få sådan en udtalelse som en kendsgerning og derefter gøre sådan besked viral hele internettet.

Først og fremmest at få en erhvervslicens I.D er virkelig nødvendigt er et sandt nødvendigt skridt at gøre, når du planlægger at indarbejde din engros eller videresalg business. I min forhånd engrosvirksomhed udtalelse er det vigtigt at få en virksomhed licens, hvis du planlægger at sælge et hundrede tusinde dollars om måneden i salg fra en detail, engros eller videresaelge virksomhed. Men der er ingen grund til at få en erhvervslicens, når der er mange grossister og distributører, der kan skære du tilbud for engros merchandise i enkelt eller i bulk mængder lovligt.

Der er forskellige love, der regulerer den videresalg og engros-forretning i mange stater i USA, men der ikke er en implicit, at du har brug for en virksomhed licens til at sælge engros merchandise.

For eksempel: Tjek maxamwholesale.com grossist, sådan engros gigant har eksisteret i årtier, og de kræver ikke du har en virksomhed licens eller skat id for at videresælge der engros merchandise.

De fleste af de grossister, der har en hjemmeside skal du indtaste tax identification number, business licens eller begge. En af de teknikker jeg bruger til at fjerne denne form for besvær at straks etablere et forretningsforhold med dem er at kalde dem direkte på telefonen i deres hjemmeside.

Jeg derefter underrette straks grossisten at jeg er meget interesseret i at vide engrospriserne på sådanne produkter, de har i deres katalog for at have et øjeblik køber konklusion for at gøre forretninger med dem i dag.

Mere end 90% af tiden de vil sende dig deres engros butik via mail eller vil de give dig et Brugernavn og en adgangskode for at få adgang til priser i deres sted for øjeblikkelig. Når du har fået adgang sådan site, og meddele dit mål med dem, kan du begynde at købe direkte fra grossist eller forhandler online og telefonisk uden at eje en virksomhed licens eller skat id-nummer.