En begynderguide til udendørs sex

Mens udendørs sex oprindeligt var en løsning for teenagere, der ønskede at tilslutte sig væk fra synet af deres forældre, er det nu en del af voksne seksuelle bucket lists. Her er nogle tips til udendørs sex. Det vil også give dig ideer til, hvordan du kan have sex i ørkenen, skoven eller på din balkon.

Sexstillinger i skoven

For det første er det meget vigtigt at vælge et sted, der er sikkert. Hvis du er i en skov, skal du sørge for, at du er skjult for andre skabninger. Det kan være fristende at tage et hjørne af skoven op, men det kan være en dårlig idé, hvis der er store sten eller takkede sten.

Hvis du skal være i skoven, skal du medbringe bunddække. Dette vil sikre, at du kan læne dig mod en sten eller et træ uden frygt for insekter eller myrer. Et træ er også en god overflade, som du kan skubbe imod, når du banker hende. Før du prøver nogen af disse positioner, skal du huske at kontrollere området for bikuber og andre dyr.

En anden måde at nyde sex i skoven er at lægge sig på en sten eller et picnicbord. Du kan også ligge på jorden, hvis jorden er blød.

Sexstillinger i ørkenen

Udendørs sex er ikke kun begrænset til parker og resorts. Selv Moder Natur tilbyder en række forskellige sexstillinger til både mænd og kvinder. Et par tips er nyttige for at sikre en intim udendørs oplevelse. Først skal du afgøre, om det område, du planlægger at bruge, er privat eller offentligt. Du ønsker ikke at blive arresteret til en offentlig sexsession!

At have sex udendørs er en helt ny oplevelse end at have sex indeni. Den friske luft vil vække dine sanser, og solens varme vil slappe af dig. Bare husk, at sand kan komme ind i din vagina, så vær forberedt! Du vil gerne medbringe et stort håndklæde!

Et andet nyttigt tip er at sikre, at du har tilstrækkeligt bunddække. Du kan også tage to tæpper med dig. Alternativt kan du læne dig mod en sten eller et træ for at undgå at komme på jorden.

Sexstillinger på en balkon

Hvis du leder efter en sexet måde at tilfredsstille din partner uden at forlade huset, så prøv disse sexede stillinger på en balkon. Den første, balkonben, der strækker sig, giver dig mulighed for at nyde fuld adgang til din partners bækken.

En balkon kan være et godt sted for sex, men du skal være forsigtig. Hvis du er bekymret for din partners syn, skal du blive indendørs. Det er vigtigt at være privat, men du skal også kunne slukke lyset, hvis det er nødvendigt.

Først skal du beslutte, hvor du vil have sex. Du bør vide, om det er sikkert eller ej – er det et offentligt eller privat rum? Sørg for, at du ved, hvor du skal hen, før du bliver nøgen – du ønsker ikke at blive fanget!

En anden måde at nyde sex i skoven er at lægge sig på en sten eller et picnicbord. Du kan også ligge på jorden, hvis jorden er dyrk sex i det fri blød.