Bygningens storslåede Metal

Hvis du udvider din nuværende detail eller kommercielle placering eller bygge en ny facilitet, at vælge metal for opførelsen af bygningen sparer dig flest penge fordi det er billigere end konventionelle byggemetoder, giver et sikrere bygningen, når afsluttet, og byggesystemer tilbyder en bred vifte af designvalg. I virkeligheden, for disse grunde (og mere) metal bygninger nu dominerer den ene og to-etages bygning markeder, som citeret af arkitekter, ingeniører og ejere verden over. Undersøge selv grunde Hvorfor bygning med metal kan være godt for dig så godt.

Mest metal virksomheder i overensstemmelse med kundens design ansøgninger præsenterer dig med uendelige muligheder. For eksempel, ydre af bygningen kan forbedres ved hjælp af en række af efterbehandling materialer, såsom dekorative mursten, træ, stuk, glas og samlede paneler, for at matche udseendet af eksisterende bygninger, mødes lokale zoneinddeling krav, som iøjnefaldende at tiltrække kunder. Med åben span indvendigt plads og højt til loftet tilbyder en metal bygning dine lejere forskellige konfigurationer og layoutindstillinger for indvendige. For eksempel, kan dine behov omfatter rækker og rækker af merchandise, et kontormiljø fyldt med kontormiljøer, konferencelokaler og mekanisk udstyr eller en restaurant fyldt med borde, komfortable siddepladser og køkken plads. En metal bygning kan være effektivt og let ændres der passer til din grundsætninger skiftende behov – det være sig en forhøjelse af personale eller en faldende lagerkapacitet. Bygning ekspansion er simpelt og lettere, fordi metal bygninger er designet med vækst og dit budget i tankerne. Fra indersiden til ydersiden, kan din project manager hjælpe dig med at opnå det look, du ønsker i den mest økonomiske måde muligt.

Ved hjælp af metal i din konstruktion kan hjælpe dig med at designe en attraktiv detailhandel bygning inden for dit planlagte budget. Overvej lige et par grunde. Til at begynde med, vil det hjælpe med at forhindre mange af de problemer og vedligeholdelse problemer, der er forbundet med lav kvalitet bygninger. Mange typer af retail bygninger begynder at forværres over tid. Da metal er meget modstandsdygtigt over for vand, skimmel, mug, termitter og andre træ-ødelægge insekter, vil en metal detail bygning holder længere og kræver mindre vedligeholdelse end mange andre former for detailhandel bygninger, hvilket sparer dig penge! Også, fordi nogle gange en virksomhed har brug for en ny bygning under en streng frist, metal bygninger tilbyder storslået fordelen af at være forborede, pre svejsede og pre udstansede på anlægget giver dig en struktur, der er hurtigt og nemt rejst så dine lejere kan bevæge sig i, åbne deres forretning og straks begynde at tilføje til din fortjeneste. Opbygningen af en ny detailhandel bygning kan være meget dyrt; men ved hjælp af en retail metal byggesystem har bevist at spare op til halvdelen af omkostningerne (afhængigt af den leverandør, du vælger) i forhold til tilsvarende bygninger designet ved hjælp af konventionelle byggemetoder.

Metal bygninger kræver ikke nogen skadelige kemikalier såsom harpiks, klæbemidler, træ behandlinger eller pesticider. Også, en detail/kommerciel bygning lavet helt af metal har tilføjet styrke og holdbarhed til at øge den strukturelle integritet. Som et resultat, metal detail bygninger er resistente over for store skader, der er forårsaget af kraftig vind og vejrforhold. Metal bygninger kan også være konstrueret til at opfylde og overgå dine lokale bygningsreglementer om vind og sne belastninger. Kunder i midt-vest og Gulf Coast regioner vil har tilføjet sikkerhed for deres ejendom. (Dog stadig anbefales at evakuere under en kommende orkan.) Mange bygningen systemer bruger træ indramning, hvilket gør det sårbart over for brand og svært at slukke. Da metal ikke brænder så hurtigt som træ, kan ilden spredes langsommere, sikrere miljø. Når en brand opstår i en metal bygning, er det ofte muligt at indeholde brand for et enkeltværelse. Som et resultat, er personale og gæster, for ikke at nævne værdifulde merchandise, udstyr og virksomheden filer, godt beskyttet i en metal bygning; og afbrydelse af virksomhedsdrift kan holdes på et minimum.

En metal bygning er faktisk den mest praktisk og økonomisk, da det vil spare penge, giver en stærkere struktur og flere valgmuligheder for planlægning af indvendige og udvendige skønhed. Det færdige produkt vil let rumme en detail miljø, kontorlokaler, en restaurant, lager facility eller enhver anden form for virksomhedsdrift. Tilfredse kunder overalt vidner om de fantastiske fordele ved at have deres detail eller kommerciel bygning bygget med metal. Hvorfor tage chancer med din investering i fast ejendom? Vælge det design, der giver en levetid på fordele.