Bedste løbe øretelefoner og hovedtelefoner til brug i 2021

Fortælleren og medforfatter, Joseph Grenny, gør et fremragende stykke arbejde med at læse klart, ved hjælp af god vokal tonalitet i hans stemme (en vigtig del af at forklare, hvordan man har en afgørende samtale), og han er bare en samlet let person at lytte til. Mark Manson gjorde et mesterligt stykke arbejde med at bruge mange forskellige historier og eksempler til at forklare sine underliggende punkter. Sandheden er, at der er masser af eksempler, hvor gode resultater kom fra dårlige beslutninger, og dårlige resultater kom fra gode beslutninger. Han læser ikke bare det originale manuskript ord for ord, han går “off script” mange gange i hele bogen for at tilføje yderligere afklaring, give virkelige eksempler og hjælpe konkretisere materialet på måder, der er langt mere interessant og informativ for lytteren.

Det er et vidunder højteknologi er blændende selv de mest konservative mennesker.

Her er et par ideer til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af og nyde lydbøger. Jeg tror, denne bog kan give en betydelig paradigmeskift og en sundere forståelse af, hvordan man får, hvor du ønsker at gå ved at forstå, hvordan vaner er lavet og brudt, og hvordan man kan gøre det arbejde i dit eget liv. Denne sommer er uden tvivl vil være mærkeligt og anderledes, men forhåbentlig denne liste over de bedste lydbøger gennem tiderne vil bidrage til at gøre din socialt distancerede dage en smule mere interessant. 1) Du kan gøre utrolig konstruktiv brug af død tid. Da jeg har lyttet til en masse lydbøger i min tid (det er stort set den eneste måde jeg læser noget i disse dage), jeg ønskede at lade dig vide om nogle af mine favoritter. Det er et vidunder højteknologi er blændende selv de mest konservative mennesker. Uanset om du har set den populære Netflix-tilpasning eller ej, er chancerne for, at du vil elske denne lydbog, som fortælles af sanger og skuespiller Lynn Chen.

Vi håber du finder noget, eller nogen, på denne liste, der gør du tænker, “Yeah, jeg ville elske at give, at en lytter”. Første dag. Og det er her, mange mennesker tænker på at starte på en frisk med en udfordring som denne, men ved middagstid giver de op. De giver også en filhåndtering, der giver dig mulighed for at overføre dine lydbøger til en DRM-aktiveret afspiller (Digital Rights Management), som Apple iPod, Creative Zen, SanDisk Sansa, forskellige GPS-enheder og Amazon Kindle. Gratis lydbøger også bidrage til at reducere omkostningerne ved at nyde lydbøger, da de fleste professionelle indspillede versioner af romaner, bedste lydbøger – gratislydboeger.dk – biografier og faglitterære bøger kan nemt koste mere end $ 25 per lytte. Det er her lydbøger kan spille en vigtig rolle i deres professionelle liv. Det betyder, at større mængder af lydbog læsning kan placeres på en cd, en enorm bonus ikke kun for online lydbog leje klubber, men også for lydbog lytteren.

Jeg fik mere indsigt fra denne bog end noget andet, jeg nogensinde har set, læst eller hørt om emnet vaner. Jeg har aldrig mødt nogen, der læser Profit First og var ikke imponeret over det. Det kan ofte være problematisk at finde tid til at sætte sig ned med en bog og læse kort afbrydelse, men Audible-appen løser denne vanskelighed ved at give dig mulighed for at lytte til dine elskede klassikere og de nye bestsellere på farten. Det er den samme historie hvert år: Når 1. januar ruller rundt, lover du dig selv, at det bliver det år, du endelig kommer tilbage til at læse og begynde at hugge væk på din årelange “To Be Read”-liste, kun for at finde dig selv de fleste nætter, der åbner Netflix-appen snarere end en ny roman.